If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
12.30 на паркинга на Метро 2 - слизаш от магистралата на третата отбивка за Пловдив, и след 1.5-2км пътя се разделя на две - към града (наляво) и към Пампорово и Метро 2 (има табели и за двете) - леко вдясно. Метро ще ти се падне от лявата страна точно преди кръговото с бул България (пътя за Пазарджик).
Там се събираме, изчакваме максимум до към 13.00 (адска жега е тука), и потегляме нагоре към Балкана.
12.30 на паркинга на Метро 2 - слизаш от магистралата на третата отбивка за Пловдив, и след 1.5-2км пътя се разделя на две - към града (наляво) и към Пампорово и Метро 2 (има табели и за двете) - леко вдясно. Метро ще ти се падне от лявата страна точно преди кръговото с бул България (пътя за Пазарджик).
Там се събираме, изчакваме максимум до към 13.00 (адска жега е тука), и потегляме нагоре към Балкана.
аха, незнам дали изобщо ще тръгна още, ако има възможност ще се видим направо горе
'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Ключове търсихме, с въжета се плашихме, от жегата се уморихме и прегряхме, но вече всички сме налице на хладно в очакване на засядане на масите.
Тръпката е уникална просто - 28 155-ци в колона е нещо невероятно.
На колегите които сега четат това и не са тук пожелавам друга среща в най-скоро време в двойно по-голям състав.
Прекрасно събиране се получи,много съм доволен,радвам се,че се вече познавам на живо толкова много и готини хора.Дано и хората да се радват,че ме познават.Аз рано сутринта, още въодушивен от вчерашния ден,разчесах здраво един бръз Голф ЖТИ,хихихи.Нямам време повече да пиша,после пак.
Които тръгнаха всички стигнаха /беэ эначение как/,много хубаво беше . Лек и беэавариен път на останалите . Благодарности на ОРГАНИЭАТОРА и да ни събере пак /дай боже и повече/.
стана страхотна срещта,
много нови приятели от това по хубаво немаа много бира се изпии па да не говорим и ракиия,с колегата МИТАКА_111 напрао се размазахмее ,мноу убав човек
организацията беше супер ,браво на чичо ви Алекс и на Милена сутриннта сичко беше починало
---------- Post added at 11:43 ---------- Previous post was at 11:42 ----------
аидии ,че чакаме и фотосии
155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
Аз даже не знам какво да напиша...гледката от толкова 55-ци в колона ще ми държи влага доста време...даже настръхвам като се сещам сега...
БРАВО на всички,страхотна среща стана .
БРАВО и на Алекс за нервите и търпението по време на организацията...абе нямам думи...УНИКАЛНО се получи...
Другият път още повече легендарни коли и легендарни хора...
Comment